TOM Vodolka a Asociace TOM a KČT

22.02.2017 20:36

V letošním roce došlo ke změně v provázanosti Asociace turistických oddílů mládeže (kterého je oddíl TOM Vodolka členem) a Klubu českých turistů (KČT). Do loňského roku byl každý člen oddílu povinně členem KČT a stálo to 15,-Kč z ceny příspěvku. Členství však postrádalo výhody řádného člena.

Od letošního roku není členství v KČT povinné, je dražší (stále však levnější než pro neTOMíky), ve třech cenových hladinách, ale plnohodnotné včetně všech výhod (pro oddíl i členy). Nakonec jsme se rozhodli, že letos v KČT setrváme. Základní poplatek 70,-Kč jsme zaplatili za své členy z oddílových peněz a vyzkoušíme, zda jsou nové možnosti pro nás výhodné. Na konci kalendářního roku zhodnotíme, jestli v KČT za stávajících podmínek zůstávat. Setrvání v KČT budeme vyhodnocovat i na základě zpětné vazby od Vás.

Dostala/dostane se Vám tak do rukou členská karta KČT pro odbor Kralupy nad Vltavou (kam jsme se zařadili), která zároveň slouží jako karta slevová. Získáváte nárok na slevy v systému EUROBEDS (slevy na ubytování v chatách KČTKST(Slovensko), Rakousko a Německo, slevy na služby, zboží, vstupy do různých památek); slevu na časopis Turista, slevu na mapy (v obchodě KČT); slevu na jízdném u Českých drah, slevy v systému Sphere (obchody, e-shopy, a služby v ČR a SR) které je možno hledat pomocí aplikace pro mobily (Android nebo OS). Dále slevy na turistických akcích pořádaných KČT, slevy v půjčovně turistických potřeb Kralupského oddílu a samozřejmě dobrý pocit z podpory značkování turistických tras.

—————

Zpět


Kontakt

A-TOM ČR, TOM 21109 Vodolka (v poště stačí TOM Vodolka)

Sídlo organizace:
Československé armády 256,
250 70, Odolena Voda


+420 604 558 955
(hlavní vedoucí Jan Valter)