Leták s plány na podzim-zimu 2018 + předběžná přihláška na podzimky

26.09.2018 12:11

Přinášíme leták, na kterém je nejdůležitější předběžná přihláška na podzimní prázdniny v Mikulově (do 8.10). Pozor, je to rychlé. Zároveň několik odpovědí na často kladené otázky na první informační schůzce:

  • Jsou podzimky na celé podzimní prázdniny? Ne. Protahujeme víkend jen o jeden den. Vedoucí již nemají dost dovolené. Alespoň si děti před školou odpočinou.
  • Je možno se přihlásit na výlet i jinak než pomocí letáku? Ano. Jediný kontakt který je přerušen je ten přes Marcelu. Použijte nejlépe mail na Bléžu nebo mail na web. Telefon je také možný, ale není vždycky po ruce tužka. Ústřižek letáčku stejně dodat později (doklad pro nás)
  • Kolik se bude letos platit za turisťák? Na první školní pololetí zůstává zaběhlá praxe. Tedy, pro děti co docházejí na schůzky 300 Kč. V druhém pololetí (kde to bylo 500) je možná úprava. Vzhledem k naší změněné situaci (viz minulé informace). Zdražovat snad nebudeme.
  • Vzhledem k novinkám v TOM Vodolka, platí stále čísla účtů? Ano, platí. Vždy se jednalo o náš účet. Odchod ze školy na něj nemá vliv.
  • Kde bude Kubb? U fotbalového hřiště. Tahle informace v letáku chyběla, ale již je doplněna.
  • Nehodí se nám pondělí (čtvrtek), je možno vyřešit schůzky jinak? Ano. Výjimečně se děti, které už známe, snažíme začlenit do starších dětí. Nebo úplně schůzky odpustit. Každou takovou změnu je ale potřeba konzultovat s vedoucími.
  • Začnou menší děti až 8.10.? Ano. 1.10. se otvírá Sluníčko. Což vedoucí zaměstná. Jste zváni. Starší děti již od 4.10.
 

—————

Zpět


Kontakt

A-TOM ČR, TOM 21109 Vodolka (v poště stačí TOM Vodolka)

Sídlo organizace:
Československé armády 256,
250 70, Odolena Voda


+420 604 558 955
(hlavní vedoucí Jan Valter)