Informace k táboru Puchverk 23

22.06.2023 00:18

        Zdravíme všechny táborníky.

    Informace k táboru jsou  v tomto dokumentu . Včetně adresy.... Vypíchnu letošní specifikaci tábořiště. Podsadové stany bez dřevěné podsady. Což znamená, že stan má klasicky postel, ale spodní část stanu není dřevěná, ale plátěná. Stejně jako střecha. Chce to jen trochu víc opatrnosti a nebude nám letos nikdo mlátit dvířky od posady. Maximálně šustit.

    Co v dokumentu nenejdete. Čas odjezdu a příjezdu autobusu. Připravujeme ho v součinosti s dopravou a jinou skupinou. Takže ho zatím neznáme. Budeme informovat na webu a facebooku v týdnu před odjezdem.

    Dále tu máme dokumenty potřebné k táboru. Nejdříve Potvrzení lékaře (Posudek zdravotní způsobilosti). Nejspíše ho již máte, na jiné, třeba školní akce. Nám stačí i kopie. Vydává lékař a pravděpodobně má svůj formulář. Pokud ne, vzor je zde. Je potřeba odevzdat u odjezdu.

    Dalším dokumentem je Prohlášení o bezinfekčnosti. Podepisujete vy v den odjezdu a tam také odevzdáte. K vytištění ho máme uložen zde.

    Další věcí co by jste měli mít u odjezdu atobusu je kartička pojišťovny (kopie) a osobní léky (podepsané a s návodem dávkování a braní).

    Ještě tu máme k nahlédnutí táborový řád. Nic divného tam není. Nemluvit sprostě, mlátit jen větší děti......

    Pokud ještě někdo opomněl odevzdat přihlášku, tak ta je zde.

    Dále tu nenajdete seznam věcí na tábor. Ten totiž odhaluje téma tábora a tak bude až po výletě.

    Letos nebudeme pořádat klasickou schůzku s rodiči. Nějak nám tam chodí jen ti samí, už zkušení rodiče. Pokud jsou nějaké dotazy, tak se neváhejte obrátit na naše elektronické kontakty. Případně se s někým uvidíme na předtáborku. Nebo využijte té možnosti že Bléža bude v pondělí 26.6. a čtvrtek 29.6. od 17:30 do 18:30 ve Sluníčku. Tam může dát i případná razítka či vydat vytištěné dokumenty. Pokud na něco potřebujete.

    Těšíme se na táboře.

 

—————

Zpět


Kontakt

A-TOM ČR, TOM 21109 Vodolka (v poště stačí TOM Vodolka)

Sídlo organizace:
Československé armády 256,
250 70, Odolena Voda


+420 604 558 955
(hlavní vedoucí Jan Valter)