Informace k táboru 22.6. 2021

22.06.2021 00:42

    Zdravíme všechny táborníky.

Přinášíme informace které byly probrány na schůzce s rodiči. Největší letošní informací je velká nejistota. Předpis pro pořádání táborů se v tuto dobu mění a čekáme na nejnověší podmínky a jejich analýzu.

Z tohoto důvodu je potřeba vyplnit závaznou přihlášku do konce měsíce června. Potvrdíte tak svůj zájem a potvrdíte kontakty na které vám máme poslat nejdůležitější upřesnění podmínek táborů. Zejména se jedná o COVID podmínky, čas odjezdu, příjezdu a korespondenční adresu na tábor.

Z COVID podmínke je jasné, že bude nutné děti nechat otestovat. Preferovat budeme testy z oficiálních míst a nejraději PCR test.

Nezapomeňte zaplatit plnou cenu tábora 3200,-Kč. Záloha letos nebyla. Zaplatit - s poznámkou jména dítěte na účet 258243616/0300

 

A ještě náš zábavný požadavek - děti které nebyly na předtáborku, by spolu se závaznou přihláškou měly poslat svou fotografii obličeje a podpisu. Budeme vydávat táborové služební průkazy. Stačí mobilem na janvalter@atlas.cz

 

Dokumenty ke stažení -

Informace pro rodiče - obsah schůzky s rodiči.

Závazná přihláška - odevzdat do konce června. Možno zaslat jen požadované informace na janvalter@atlas.cz

 Bezifekčnost  - odevzdává se u autobusu. Datum nesmí být starší 24 hodin.

Posudek od lékaře - má platnost 2 roky. Je možno uplatnit loňský. Jen vzor. Lékaři mají obvykle vlastní. Odevzdává se u autobusu.

Seznam věcí - je seznam věcí poodhalující téma tábora

 

—————

Zpět


Kontakt

A-TOM ČR, TOM 21109 Vodolka (v poště stačí TOM Vodolka)

Sídlo organizace:
Československé armády 256,
250 70, Odolena Voda


+420 604 558 955
(hlavní vedoucí Jan Valter)