Aktuální informace k výletům a schůzkám

26.05.2020 17:23

Zdravíme turisty.

 Od 25.5. se povolují vícedenní výlety, otevírají se ubytovací zařízení, restaurace a vůbec by nemělo nic našim akcím překážet. Jenže je tu drobné ale. Nejsou úplně jasné podmínky, za kterých to bude všechno fungovat. Takže naše plány jsou zatím takové.

    Schůzky staršího oddílu. Od čtvrtka 28.5.  se opět začneme scházet u školy. Schůzky budou probíhat jen venku a samozřejmě za platných hygienických nařízení (roušky s sebou). Za špatného počasí nepůjdeme do Sluníčka a schůzka se zruší. Samozřejmě nejsou schůzky povinné.
 
    Mladší oddíl se začne scházet od pondělí 1.6.

    Vodácký víkend – jen pro starší zvané. Velká nejistota ve fungování kempů a služeb. Uvažujeme o přesunu na září. Protože však už nemusí být voda v řece, tak vyrazíme nyní aspoň na jeden den. Na konec Jizery. V omezeném počtu.

    Předtáborko 13.-14.6. Máme zamluvené ubytování na jednu noc v Brandýse nad Labem. V současné době však netušíme, zda ho budeme moct použít. Ve hře je tak i změna na jednodenní akci bez přespání.

    Tábor. K hlavní akci sezony toho víme od úřadů asi nejvíc. Tábor bude (snad). Tábořiště máme zajištěné. Řeší se naplnění požadavků hygieniků a některé změny. Například se možná bude muset tábor zkrátit o den. Z důvodů požadované přestávky mezi turnusy.

Sledujte web a FB. Situace se každou chvíli mění!

—————

Zpět


Kontakt

A-TOM ČR, TOM 21109 Vodolka (v poště stačí TOM Vodolka)

Sídlo organizace:
Československé armády 256,
250 70, Odolena Voda


+420 604 558 955
(hlavní vedoucí Jan Valter)